INTEX PRISM Базен со метална рамка 4.27х107 цм софилтер пумпа 396615

INTEX PRISM Базен со метална рамка 4.27х107 цм софилтер пумпа 396615

Шифра: M-008083
30.990 мкд.
Базен Intex за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Базенот е опремен со : скала, филтер пумпа, навлака за базен и подлога за базен. Дијаметар: 427 cm Висина: 107 cm Капацитет 90% : 12706 L

Дијаметар ø (mm) 427
Висина 107