• Каде може да се купи производот?
  - На mall.mk
 • Како да нарачам?
  - Со креирање на свој профил, одбирање на производот и додавање во електронската кошничка.
 • Кој е периодот на важност на цените?
  - Цените важат на денот на направената нарачка.
 • Како можам да платам?
  - Со платежна картичка, по електронски пат или при превземање на пратката
 • Како да ве контактирам?
  - На mail или по телефон
 • Каде ќе го добијам нарачаниот производ?
  - Производот ќе ви биде испорачан на домашна адреса или на превземно место
 • Колку е времето на испорака?
  - Испораката на нарачката е од 3 до 5 работни дена.
 • Дали се доплаќа за испорака до дома?
  - За нарачки над 2500 денари испораката е бесплатна, за нарачки до 2500 денари се доплаќа 150 денари за испорака.
 • Кои би биле предностите ако креирам корисничка сметка кај вас?
  - Процесот на купување е побрз, можете да додавате омилени производи, може да добивате каталог на mail.
 • Како да го искористам купонот кој го добив?
  - Со заклучување на нарачката може да се креира вредносен купон кој може да го користите.
 • Дали има гаранција за производите?
  - Гаранцијата е различна и зависи од брендот на производот
 • Каква гаранција имаат производите?
  - Различни производи имаат различен гарантен рок. При купувањето, со производот ја добивата информацијата за гарантните услови.
 • Дали има овластен сервис и резервни делови?
  - Овластените сервиси се различни и се наведени во гарантниот лист или упатството за употреба.
 • Дали важи рекламација на производ?
  - Производот може да се рекламира лично со прилог комплетна документација (фактура, фискална сметка, гарантен лист) во овластениот сервис.
 • Дали производот може да се замени за друг производ?
  - Да, доколку е неупотребен и е во фабричкото пакување со комплетната документација, со доплата на разликата во цена.
 • Земја на потекло на производот?
  - ЕУ и останато.
 • Како да се пријавам за добивање е-магазин?
  - Со внесување на вашата e-mail адреса.