INTEX EASY SET Базен со обрач на дување 2.44 x 61цм 3447515

INTEX EASY SET Базен со обрач на дување 2.44 x 61цм 3447515

Шифра: M-008080
3.190 мкд.
Базен Intex за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар: 244 cm Висина: 61 cm Капацитет: 1942 L

Дијаметар ø (mm) 244
Висина 61