АНР Пумпа градинарска пумпа за вода PG3100P 600W 3100 l/h

АНР Пумпа градинарска пумпа за вода PG3100P 600W 3100 l/h

Шифра: M-008070
Капацитет: 3100 лит/час Максимална висина: 35м Јачина на мотор: 600W Напојување V/Hz: 230/50 Тежина: 6.3кг Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Максимален проток (l/h) 3100
Тежина (Kg) 6.3
Моќност на мотор (kW) 600w
Максимална потисна висина (m) 35