АНР Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 2000w 160 bar

АНР Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 2000w 160 bar

Шифра: M-008065
Макс. работен притисок: 160 bar Макс. проток на вода: 480 лит/час Макс. температура на вода: 50?Ц Јачина на мотор: 2000 W Напојување V/Hz: 230 / 50 Тип на пумпа: алуминиумска глава на пумпата Должина на кабел: 5 м Должина на црево: 8 м Тежина на перачот: 9 кг Димензии (ДхШхВ): 320х280х770 мм Дополнителни елементи:ротирачка четка,две дизни и сад за шампон. TSS (TotalStop SYSTEM) Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Должина на високопритисно црево (m) 8
Максимален проток (l/h) 480
Должина на електричен кабел (m) 5
Моќност на мотор (kW) 2000W
Максимален работен притисок (bar) 160 bar