Tesla Тостер TS300BWX

Tesla Тостер TS300BWX

Шифра: M-007782
1.250 мкд.
* 220-240 V; 800 W; *Целосна функција Откажување / Повторно загревање / Одмрзнување *Погоден за леб со димензии 120х120мм *Големина на решетката 140L, 36Wx125H mm *Прилагодлива контрола на печењето/ 7 поставки *Отстранлив сад за трошки за лесно чистење *Складирање на кабел

Контрола на брзината ДА
Моќност (W) 800W