GRUNDIG Навлажнувач на воздух GRU-06681

GRUNDIG Навлажнувач на воздух GRU-06681

Шифра: M-007010
GRU-06681 од брендот Грундиг може да се користи без мирис како овлажнител или да се релаксира и евоцира атмосфера со миризлива пареа. Работењето на производот е толку тивок што нема ни да го слушнете. Автоматски се исклучува кога водата е исцрпена. Произведува ладна пареа која нема никаков ефект на собната температура. Производот е опремен со LED осветувлување кое може да се подесува. Со производот иде и USB кабел. Димензии: 13,5x13,5x15cm