-27%

ALPINA Конвектор греалка 2000 W 53x20x39 cm

ALPINA Конвектор греалка 2000 W 53x20x39 cm

Шифра: M-006847
-27%
1.437 мкд.
1.950 мкд.
Работен напон 230V
Фази на префрлување 3
Моќност 750W, 1250W, 2000W

Карактеристики Погоден за монтирање на ѕид, прилагодлив термостат
Боја: Бела
Тежина 2,3 кг
Длабочина 20 см
Висина 38,5 см
Должина 52 см

Боја Бела
Моќност (W) 2000 W
Тип на радијатор Конвектор
Напојување 230 V