-27%

ALPINA Електричен камин LUZERN 1800 W LED 26x41x59cm

ALPINA Електричен камин LUZERN 1800 W LED 26x41x59cm

Шифра: M-006837
-27%
9.597 мкд.
12.999 мкд.
Електричниот камин LUZERN не само што совршено се користи како дополнително греење, туку исто така ја обезбедува потребната удобност со ефект на пламен. Ако веќе не ви е студено, можете да ја изгаснете опцијата за греење и да ги оставите пламените јазици да горат само за погодност. Каминот е со димензии 59 x 26 x 41 сантиметри и лесно подвижен. Со 2 интегрирани рачки на страните, можете да го поставите каде и да посакате. Се што ви треба е електричен штекер. Каминот е опремен со 2 поставки за топлина и прилагодливо копче за термостат. Можете да уживате во ефектот на оган што крцка, кој се контролира со 5 ефикасни LED светилки. Јачината на каминот е од 1800 до 2000 W. Исто така е опремен со заштита од прегревање.
Спецификации:
Моќност: 1800-2000 W
240 V ~ 50 Hz
5 LED диоди за заштеда на енергија
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
2 вградени рачки

Моќност (W) 1800 W
Тип на камин Електричен камин
Напојување 240 V