ALPINA Електричен камин VERONA 1800 W LED 37x23x46cm

ALPINA Електричен камин VERONA 1800 W LED 37x23x46cm

Шифра: M-006835
Задоволството не знае за време. Со овој електричен камин VERONA исто така ќе бидете многу топли. Овој прекрасен камин на ногарки има старомоден изглед и имитација на пламен за многу пријатен ефект. Со своите 1800 до 2000 W моќ, каминот дава многу топлина. Дизајниран да одговара на секаков тип на ентеријер. Можете да го користите каминот секаде како ефективно дополнително греење. Се додека има заземјен штекер во близина. Без разлика дали имате класичен, модерен, индустриски или боемски вкус; со својот изглед од „леано железо“ и ретро детали.
Спецификации:
Модел: AJ-413
Номинален напон: 220–240 V, 50 Hz
Номинална моќност: 1800-2000W
Осветлување: 1,2W LED
Димензии: 37,3 x 22,9 x 45,6 см
Нето тежина: прибл. 4,8 кг

Тип на камин Електричен камин
Тежина 5 kg
Напојување 220-240 V
Моќност (W) 1800 W