VIVAX тостер EG-4030RC

VIVAX тостер EG-4030RC

Шифра: M-004837
Моќност 2000W, Термостат - Можност за подесување на температурата, димензии на плотна 40x30 cm, комбинација на ребреста и мазна површина, плотна која е нелеплива и овозможува лесно чистење

Влезна моќност 2000 W