VIVAX Правосмукалка VC-1604

VIVAX Правосмукалка VC-1604

Шифра: M-004825
2.890 мкд.
Vivax Home правосмукалка VC-1604, Моќност тостер: 1.600W Капацитет на платнена вреќа: 2 литри, Должина на кабел: 5 метри, Боја: црвена, 1 година гаранција

Влезна моќност 1600 W