WOLFCRAFT FZ 60, стега со пружина

WOLFCRAFT FZ 60, стега со пружина

Шифра: M-003189
• подвижни челусти за стегање кои се прилагодуваат на работното парче • V-жлебови со прав агол за стегање на кружни парчиња • пакување: со картичка за производот
распон на стегање 60 mm

1 FZ 60 - стега со пружина