EXPLORER DAISY FAS201 20"/11" велосипед

EXPLORER DAISY FAS201 20"/11" велосипед

Шифра: M-003708
8.999 мкд.
Седиште за spy 206
Рачки на волан мега црно pink краци
Волан mtb бел 22.2x25.4 580mm
Сет в-алу без рачки кочници педали за деца пвц
9/16'' среден погон за детски велос 42т црн 152мм
Средна осовина mtb на штраф 5s
Ланец мтб maya z33 p6001
8 прстен v1 20'' сив 36 дупки v1.20sv.
Предна глава mtb 36r
Задна глава mtb 36r
sp.20х2.10 (54-406) црна пнеумат.
Индекс на фаза црна 14т-28т шун фенг
Заден менувач индексен на кука црн сипо
Рачен менувач revo s.power 6 индекс сфт-30