PHO MSI METIS C100, Слушалки за на глава headphones

PHO MSI METIS C100, Слушалки за на глава headphones

Шифра: M-002733
Тип на слушалки: За на глава со микрофон Должина на кабел: 1,5 м. Јачина на звук 20Hz - 20Hz

Категорија Слушалки за на глава