Жардињера за ограда GARDINO MONACO 30cm АНТРАЦИТ

Жардињера за ограда GARDINO MONACO 30cm АНТРАЦИТ

Шифра: M-000612
266 мкд.
Саксијата од брендот GARDINO е универзална и прилагодлива, таа ќе биде украс и во затворено и на отворено. Садовите за цвеќе од оваа серија имаат прекрасни, шарени бои кои се издвојуваат под директна сончева светлина и ја оживуваат секоја просторија или секој прозорец. Боите се отпорни на УВ.

Материјал Пластика
Ширина 30цм
На отворено ДА
Боја антрацит