GARDINO Саксија MELROSE квадратна 65cm МОКА

GARDINO Саксија MELROSE квадратна 65cm МОКА

Шифра: M-000588
1.220 мкд.
Саксијата од брендот GARDINO е универзална и прилагодлива, таа ќе биде украс и во затворено и на отворено. Садовите за цвеќе од оваа серија имаат прекрасни, шарени бои кои се издвојуваат под директна сончева светлина и ја оживуваат секоја просторија или секој прозорец. Боите се отпорни на УВ.

Висина 65 цм
Боја МОКА
Материјал Пластика
За на отворено ДА
Внатрешност / ентериер ДА