GARDINO Саксија СВИНГ 30cm ЦРВЕНА

GARDINO Саксија СВИНГ 30cm ЦРВЕНА

Шифра: M-000509
220 мкд.
Саксијата од брендот GARDINO е универзална и прилагодлива, таа ќе биде украс и во затворено и на отворено. Садовите за цвеќе од оваа серија имаат прекрасни, шарени бои кои се издвојуваат под директна сончева светлина и ја оживуваат секоја просторија или секој прозорец. Боите се отпорни на УВ.

Висина 30 цм
Боја Црвена
Материјал Пластика
За на отворено ДА
Внатрешност / ентериер ДА