INTEX PRISM Базен со метална рамка 3.05х76 цм со филтер пумпа 385178

INTEX PRISM Базен со метална рамка 3.05х76 цм со филтер пумпа 385178

Шифра: M-008085
10.690 мкд.
Базен Intex за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Базенот е опремен со : филтер пумпа Дијаметар: 305 cm Висина: 76 cm Капацитет 80% : 4480 L

Дијаметар ø (mm) 305
Висина 76