АНР Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS1100XC 750W 13000 l/h

АНР Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS1100XC 750W 13000 l/h

Шифра: M-008078
5.690 мкд.
Капацитет: 11.000 лит/час Максимална длабочина: 8.5м Максимална висина:8м Mаксимална висина:10.5м Јачина на мотор: 750W Напојување V/Hz: 230/50 Тежина: 5 кг Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Максимален проток (l/h) 11000
Тежина (Kg) 5
Моќност на мотор (kW) 750w
Максимална потисна висина (m) 8