PHO MSI METIS C110 Жичани слушалки црно црвени

PHO MSI METIS C110 Жичани слушалки црно црвени

Шифра: M-007738
MSI METIS C110, фреквенција а 20Hz-20kHz, жичани, тип on ear, чувствителност од 105dB, опсег на микрофон 20Hz-20kHz, осетливост на м икрофон 20Hz-20kHz, 1,5 m кабел, платформи: мобилни уреди, компјутер, конектор 3,5 mm, црна и црвена боја