Скара на жар со капак 41cm ЈАТО 99591

Скара на жар со капак 41cm ЈАТО 99591

Шифра: M-007726
3.690 мкд.
Површина на скарата: 41 cm Обложено огниште сад и капак Хромирана решетка со рачки Долна решетка од јаглен Цврста челична конструкција Триаголна долна полица 2 практични рачки и пластични тркала, кои го олеснуваат транспортот Пепелник Висина на лежиштето: 59 cm Димензии: 47 x 43 x 74 cm Дебелина на решетката: 2.5 mm Тежина: 3.8 kg