-34%

DANLOP Пренослив чистач на пареа CB-900 1050 W

DANLOP Пренослив чистач на пареа CB-900 1050 W

Шифра: M-006968
-34%
1.199 мкд.
1.790 мкд.
Бренд Данлоп Капацитет 27 литри Вклучени компоненти Рачно чистење на пареа, инка, мерна чаша, 6-насочна млазница, упатство За оваа ставка Рачно чистење на пареа Притисок на пареа: 4 бари. Контејнер за складирање: 0,4 л 1050 W 100% без хемикалии