GRUNDIG Ароматичен навлажнувач на воздух 3.4L 25W

GRUNDIG Ароматичен навлажнувач на воздух 3.4L 25W

Шифра: M-006903
Навлажнувачот и дава пријатна клима на просторијата во вашиот дом. Со резервоар за вода од 3,5 литри, наменет е за големина на просторија од 25-40 м?. Опремен со копче кое овозможува 3 фази прилагодување на ослободувањето на влага. Навлажнувачот обезбедува соодветна клима во просторијата. Автоматски се исклучува кога водета е исцрпена. Моќност: 25 W