Becker електрична косачка 1000W LP-LM53

Becker електрична косачка 1000W LP-LM53

Шифра: М-006880
3.989 мкд.
Моќност: 1000 W Ширина на откос: 320 mm 3 позиции на висина на косење: 20/40/60 mm Гаранција: 12 месеци Капацитет на колектор: 30 L

Ширина на косење 320mm
Моќност (W) 1000W