ALPINA кварцна греалка 400/800 W 23x17x35 cm

ALPINA кварцна греалка 400/800 W 23x17x35 cm

Шифра: M-006850
Дали сакате дополнително да загреете одредени простории? Со овој моќен, самостоен конвектор од BLACK+DECKER, можете да имате просторија со посакуваната температура за брзо време. Конвекторот има 2 нивоа на моќност 1250W/2000W. Турбо функцијата го оптимизира и протокот на воздух, така што топлината брзо и рамномерно се распределува и имате оптимална ефикасност на греењето. Можете лесно да го поместите црниот конвектор благодарение на рачката. Конвекторот има дополнителна заштита од прегревање, што значи дека се исклучува автоматски. Напомена: Овој производ е погоден само за добро изолирани области или за повремена употреба.
Спецификации:
Тип: BXCSH2000E
Моќност: 1800-2000W
Напојување:220 - 240V, 50-60Hz
Гаранција: 2 години
Погоден за простории до 25м2

Дали сакате дополнителна топлина? На пример во спалната соба или гостинската соба, во канцеларија или работна соба. Оваа компактна кварцна греалка од ALPINA со 2 поставки за топлина е идеална како дополнително греење и така компактна што можете да ја поставите насекаде.На пример на вашата работна маса.Оваа греалка е опремена со 2 цевки кои се безбедно зад решетка. Кога ќе ја вклучите цевките веднаш испуштаат топлина. Вие одлучувате колку топло сакате да биде, бидејќи оваа греалка има 2 подесувања на топлина: 400 и 800W. Поради кварцниот ефект,топлина се постигнува скоро веднаш.Не треба да се плашите од превртување. На оваа греалка има сигурносен прекинувач за навалување. Прекинувачот се наоѓа во долниот дел на греалката што зрачи, што го исклучува грејачот веднаш кога апаратот се превртува или се навалува.Кварцната греалка е компактна и пренослива. Димензиите се: 25 x 9 x 38 сантиметри. Со удобната рачка за носење, лесно можете да ја понесете со вас од соба во соба.Забелешка: Овој производ е погоден само за добро изолирани простории или за повремена употреба.

Спецификации:

Модел: LQ001

Напојување: 220-240V ~ 50-60Hz

Моќност: 400/800W

IPX0

Прекинувач за заштита од навалување

2 цевки за директна топлина

Рачка за носење 


Моќност (W) 800 W
Напојување 220-240V