ALPINA Бел калорифер 2000 W 22x13x27 cm

ALPINA Бел калорифер 2000 W 22x13x27 cm

Шифра: M-006845
Конвекторот од ALPINA можете да го користите насекаде. Дува и топол и ладен воздух. Ставете го на вашата работна маса кога сте на работа, во спалната соба или каде и да можете да искористите малку топлина. Со својата бела боја, електричниот конвектор се вклопува во модерен ентериер.
Дува топлина на 2 позиции
Мал и компактен, но толку моќен. Овој конвектор дува со моќност од 2000 W. Дува топлина на 2 позиции, а исто така обезбедува ладен воздух. Можете исто така сами да ја регулирате топлината со копчето за термостат. Заштитен е од прегревање.
Со практичната рачка можете да го понесете овој грејач со вас насекаде. Исто така корисно на пример во камп приколка, шатор или моторна куќа. Всушност, оваа мала централа е практична секаде каде што ви треба дополнително греење.
Забелешка: Не покривајте го грејачот за да избегнете прегревање.
Спецификации:
Модел LQ801
Боја: Бела
Моќност: 2000 W
Напојување: 220–240V, 50/60Hz
Заштита од прегревање
Со копче за термостат

Напојување 220–240V
Боја Бела
Моќност (W) 2000 W