ALPINA Осцилаторна ѕидна греалка 2000 W PTC 56x12x18.5 cm

ALPINA Осцилаторна ѕидна греалка 2000 W PTC 56x12x18.5 cm

Шифра: M-006844
5.629 мкд.

Дали понекогаш сакате малку повеќе да го загреете просторот во кој седите, како што е вашата дневна соба или спална соба? Оваа бела ѕидна греалка од ALPINA дава прекрасна дополнителна топлина.Висококвалитетно пластично куќиште и долг работен век.

2. PTC керамички грејни елементи, греење со висока ефикасност,брзо загревање, тивко, без мирис, не загадува.

3.Две нивоа на греење - поставете ја температурата според вашите желби.

4. Функција за исклучување за да се спречи температурата да стане превисока и заштита од прегревање на моторот. Автоматски се исклучува кога излезот за воздух е блокиран и повторно се вклучува кога

блокот е отстранет.

5. Избор на ладен/топол воздух. Можете да ја користите функцијата за ладење во лето

6. Безбедносен термостат. Заштита од прегревање.

2000W PTC OSC

ALPINA далечински контакт 2 термички тајмер 56х12х18,5см CB

2 поставки за топлина: 1000 W/2000 W

Елемент за брзо загревање Керамички PTC

Осцилација во широк агол

Мултифункционален далечински управувач вклучувајќи батерија.

Временски часовник: макс. 8 часа или неделна програма

LED дисплеј за температура

Дигитално прилагодлив термостат од 18-45 ° C.

Заштита од прегревање

Откривање на отворен прозорец

Модел бр .: PTC-3015L-E

Максимален капацитет: 2000W

220-240V ~ 50-60Hz

Димензии на производот: 56x12x18.5cm


Боја Бела
Моќност (W) 2000 W
Напојување 220–240V