ALPINA Електричен камин VICENZA 1800 W LED 29x51x59cm

ALPINA Електричен камин VICENZA 1800 W LED 29x51x59cm

Шифра: M-006838
Топлина и атмосфера. Електричниот камин VICENZA носи многу атмосфера во вашиот дом. Испушта многу топлина и ефектот на пламенот изгледа како да гледате во вистинско огниште. Електричниот камин има ретро изглед и се вклопува во различни стилови на ентериер. Доаѓа со практичен далечински управувач. Оваа печка можете да ја користите само со огнен ефект. Така чисто за забава. Или можете да ги комбинирате пламените јазици со функцијата за греење за да можете да го користите како дополнително греење. Пламенот изгледа реален како резултат на 3D ефектот на 9 -те економични LED светилки. Можете исто така да ја прилагодите светлината на огнот. Можете да уживате во овој камин од 3 страни. Каминот е опремен со дигитално прилагодлив термостат. Можете да го поставите тајмерот од 0,5 до 6 часа. Тогаш каминот автоматски се исклучува.
Дигитално прилагодлив термостат. Тајмер: 0,5 - 6 часа
Заштита од прегревање.
Моќност: 1800 W - 2000 W
Модел: AJ-311
220-240V ~ 50Hz
Вистински 3D огнен ефект
9 енергетски ефикасни

Тип на камин Електричен камин
Напојување 240 V
Моќност (W) 1800 W