-27%

ALPINA Електричен камин MODENA 1800 W LED 26x41x59cm

ALPINA Електричен камин MODENA 1800 W LED 26x41x59cm

Шифра: M-006836
-27%
9.597 мкд.
12.999 мкд.
Пријатниот ефект на оган на електричниот камин MODENA е обезбеден со 5 LED светилки за заштеда на енергија. Можете да го користите овој камин заедно со функцијата за греење или да ги запалите само светилките за расположение. За ова, постојат 2 копчиња на страната на уредот, уредно скриени зад капакот кога не ви се потребни. Овој декоративен камин е заштитен од прегревање. Со помош на 2 вградени рачки, лесно можете да го преместите од една соба во друга.

Моќност: 1800 - 2000 W
Прилагодлив термостат
заштита од прегревање
2 вградени рачки
Модел: AJ-311
Напон: 220 - 240 V ~ 50 Hz

Моќност (W) 1800 W
Тип на камин Електричен камин
Напојување 220-240 V