VIVAX Телевизор LED TV-43S60T2S2SM

VIVAX Телевизор LED TV-43S60T2S2SM

Шифра: M-005512
15.490 мкд.
Android 7.1 TV Smart TV овозможува поврзување преку Интернет или социјални мрежи, сето тоа на голем екран. Телевизорот има 1 GB RAM / 8 GB ROM меморија. Гледањето на видеата на You Tube и многу други апликации ни кажуваат за разноврсноста на SMART TV. Лесното поврзување, Wi-Fi или жичената врска придонесуваат за подобро корисничко искуство и осигуруваат дека сте секогаш поврзани

Апликации и услуги Да
Слика во слика (PIP) Да
Длабочина 20 cm
HDR Не
Паметни карактеристики Да
Дијагонала 43" / 109 cm
Ширина 97 cm
HD резолуција 1920 X 1080
Операционен систем Android
Висина 60 cm
Тежина 7 kg
Мрежни врски Да
Боја Црн
ТВ-приемник DVB-T2/C/S2
Енергетска класа A+