-0%

VIVAX Електрична скара EG-4020B

VIVAX Електрична скара EG-4020B

Шифра: M-004838
-0%
3.290 мкд.
Моќност: 1800 W Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm половина рамна плоча, половина ребраста целосно рамна плоча, термостат за подесување на топлината, површината за печење може да се одвои за полесно миење. Гаранција 1 година

Влезна моќност 1800 W